Chat Online

CHAT ONLINEDating Romania Chat Online - Cel mai vizitat chat online xat cu fete si baieti din Romania. Chat Xat Dating Romania un chat pentru noi toti.

chat online, dating romania, dating, dating romania online, Chat Romania, chat dating online, xat chat

Un comentariu:

Dating Romania Chat Online

Dating Romania

Reguli si Obligatii pe Dating Romania Chat:
Pentru a va alatura comunitarii noastre de chat online va rugam sa schimbati numele "default" cu care intrati pe chat cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.

Nu lansati discutii despre sex sau cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate.

Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.

Nu publicati linkuri pe Main (prima pagina a chatului) sau pe privat.

Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii .

Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.

Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru si sunteti recomandati de catre ownerii de pe chat si moderatori.

Daca ati citit "Reguli si obligatii pe chat" si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli si obligatii va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul acestui chat.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor acestui blog, owner-ilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.
Va multumim pentru intelegere!

Cuvinte cheie : dating romania, dating chat online, dating romania online, Chat Romania, chat dating online, xat chat.